Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Een uniek meubel voor de badkamer

badmeubels

Wanneer je op zoek bent naar een meubel voor de badkamer die anders moet zijn dan de standaard badmeubels, dan ben je bij vanheckbadkamers.nl aan het goede adres. Wat voor badkamer je ook hebt, voor iedere stijl is er wel een mooi meubel beschikbaar die daarbij past. Prachtige echt houten meubels met verschillende modellen wasbakken, maar ook het assortiment spiegels is ruim. Ga je voor een grote spiegel, of wil je meerdere spiegels naast elkaar hangen. 

Bepaal de stijl van je meubel

Het interieur van de badkamer bepaalt in veel gevallen voor welke soort badmeubels je gaat kijken, wil je een meubel met een kolomkast waar je ook de handdoeken in kunt opbergen of een wat ruimer wastafelmeubel. Ook voor een spiegel heb je meerdere keuzes, vind je het handig om gebruik te maken van een spiegelkast? Of hou je meer van de uitstraling van een losse spiegel met daarboven verlichting. Natuurlijk kun je de keuze maken voor twee wasbakken, zo hoef je niet te wachten op elkaar.

badmeubels

Voor iedere badkamer een passend meubel

Wat voor badkamer je ook hebt of wat voor meubel je zoekt, een ding is zeker je vindt er geen fabrieks badmeubels waar er honderden van zijn gemaakt. Juist de unieke meubels maken de meubels zo populair voor de badkamer, maar ook voor de traditionele badkamer zijn er meubels te vinden. In tegenstelling tot vroeger, worden tegenwoordig houten meubels vaak toegepast in de badkamer. Hiermee creëer je een natuurlijke sfeer in de badkamer,  neem als voorbeeld de Scandinavische meubels.