Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Execution only hypotheek afsluiten zonder advies

Execution only

Ben jij van plan om een nieuwe woning te gaan kopen? Loop jij al heel lang te zoeken naar de juiste woning die bij jou past en heb je deze eindelijk weten te vinden! Dan is dit natuurlijk erg fijn. Het kopen van een nieuwe woning is natuurlijk een nieuw hoofdstuk in het leven. Daarom is het ook fijn en belangrijk dat alles op een goede en fijne manier kan verlopen. Er komt namelijk veel kijken bij het kopen van een nieuwe woning. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek die je hiervoor aanvraagt. De hypotheek is een geldlening bij de bank voor jouw nieuwe woning. Wil je zeker dat je de juiste hypotheek hebt, vermijd dan Execution only en ga voor goede hypotheekadvies bij een adviseur. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan in de toekomst.

Zonder advies afsluiten

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om al het advies over te slaan en direct te gaan voor de afsluiting van jouw hypotheek. Dit wordt ook wel Execution only genoemd. Hierbij sluit je een hypotheek af zonder daadwerkelijk advies te nemen van bijvoorbeeld aan hypotheekadviseur. Het nadeel hiervan is dat je in de toekomst voor verschillende verrassingen komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan schulden die je nog hebt. Daarom kan je het beste wel gaan voor advies.

Execution only

Het gesprek

In plaats van kiezen voor Execution only kan je ook gaan voor hypotheekadvies. Dit advies is erg handig voor de keuze die jij maakt voor een hypotheek. Je kunt een gesprek inplannen waarbij de benodigde documenten worden besproken. Hieruit kan een resultaat komen en jij kunt kijken of deze hypotheek wel echt bij jou past. Is dit wel zo het geval? Dan kan je alle zorgen overlaten aan jouw adviseur. Alleen nog langs de notaris en de woning is van jou!