Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Gemakkelijk een pianolamp kopen voor iedere soort piano

pianolamp kopen

Of je nu een kleine piano hebt voor thuis gebruik of een echte vleugel voor concerten, iedereen zal uiteindelijk een pianolamp kopen. Een pianolamp is echt een accessoire wat jouw piano compleet zal maken. Deze lampen zijn in veel verschillende vormen en maten te krijgen, dus er is er altijd een die precies op jouw wensen aansluit. Of je nu een matte kleur wilt of juist een van hoogglans.

Verschillende soorten lampen

Er bestaan meerdere soorten lampen, zo zijn er lampen met een poot en lampen die met een klem op de piano gemonteerd wordt. Dit heeft deels te maken met het soort piano waar het om gaat, maar het heeft uiteraard ook te maken met een stuk persoonlijke voorkeur. Daarnaast zijn sommige lampen nog in de breedte aan te passen en andere kunnen dat weer niet. Al deze kleine details zijn natuurlijk aspecten waar je rekening mee moet houden wanneer je een lamp als deze wilt aanschaffen. 

pianolamp kopen

Verschillende uitstralingen

Omdat zoals eerder genoemd niet alle lampen mat zijn en ook niet alle lampen van hoogglans moet je hierin zelf de keuze maken wat beter bij jouw wensen aansluit. Daarnaast heb je ook nog keuze uit verschillende kleuren zoals zwart, platinum en messing. Zo kan jij een zwarte lamp op een zwarte piano helemaal prachtig vinden, maar overweeg dan ook eens om juist te kiezen voor een messing of platinum lamp. Hiermee breng je namelijk een mooi accent aan op de piano en dus ook jouw inrichting. Er zijn dus meerdere zaken waar jij voordat jij een pianolamp gaat kopen over na moet denken. Kleur, formaat, uitstraling en de eventuele montage. Bekijk daarom het ruime assortiment van Emile van Leenen en koop de perfecte pianolamp voor jou.