Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Granieten aanrechtbladen

20140430_123531_resized_headerDe vele mogelijkheden van de granieten aanrechtbladen van http://betergraniet.nl/voor-de-keuken/granieten-aanrechtbladen
Steeds meer mensen die een nieuwe keuken laten plaatsen of hun bestaande keuken verbouwen, kiezen voor granieten aanrechtbladen. Granieten aanrechtbladen zijn namelijk niet alleen krasbestendig, hittebestendig, stootvast en slijtvast, maar kunnen ook in vele verschillende keukens geplaatst worden. Twijfel je of een granieten keukenblad ook iets voor jou is? Lees dan op deze pagina meer over de mogelijkheden van de granieten aanrechtbladen van http://betergraniet.nl/voor-de-keuken/granieten-aanrechtbladen.

herfst-2014-02Moderne keukens

Granieten aanrechtbladen kunnen erg goed gebruikt worden in moderne keukens. Zo zien de aanrechtbladen er strak uit, maar geven de aanrechtbladen je strakke, moderne keuken ook een warme uitstraling. Zeker als je een moderne keuken mooi vindt en op zoek bent naar een optie om de keuken net wat meer warmte uit te laten stralen, zijn granieten aanrechtbladen dus zeker een aanrader.

Landelijke keukens

Daarnaast zijn granieten aanrechtbladen niet alleen geschikt voor moderne keukens, maar ook voor keukens met een landelijke uitstraling. Dit komt omdat de keukenkastjes van deze keukens vaak vervaardigd worden uit hout: een materiaalsoort waar graniet erg mooi mee gecombineerd kan worden.

famdavid_maatwerk_woodcreations-5-_resized_squareAltijd een unieke keuken

Tot slot zijn granieten aanrechtbladen niet alleen geschikt voor diverse keukens, maar zijn de aanrechtbladen ook geschikt voor mensen die een unieke keuken willen. Omdat graniet een natuurproduct is, is het namelijk onmogelijk dat je in een andere keuken exact hetzelfde blad tegenkomt. Vind je het belangrijk om een uniek product in je keuken te hebben, dan is een granieten aanrechtblad dus zeker iets voor jou.