Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Handgemaakte keukens kiezen

Wil je graag meer weten over handgemaakte keukens? Dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je onder andere terecht voor de handgemaakte keukens van de MK collectie PUUR. Deze staan namelijk symbool voor echt vakwerk. Daar ben je toch ook naar op zoek? Onze keukens worden gemaakt door ambachtslieden uit de Brabant. Allemaal gemaakt met liefde voor het ambacht, en uiteraard veel oog voor detail en van de allerbeste kwaliteit. Het beste wordt je hier aangeboden en daarom is het goed dat je daar naar gaat kijken.

Handgemaakte keukens met karakter

Alle keukens die je hier vindt zijn handgemaakt en hebben een eigen karakter. De vraag is nu waar ben jij naar op zoek? Welke smaak heb jij en welke stijl spreekt je aan als het over een keuken gaat? Je krijgt een eigen keuken met karakter en als je deze door ons laat maken zijn ze altijd exclusief en uniek voor iedereen. Bij ons vind je echt keukens in verschillende stijlen. Wij zijn daarin zeer flexibel en onze vakmensen zien alles keer op keer als een uitdaging. Iedere wens is bespreekbaar met ons en daar houden wij van. De handgemaakte keukens voldoen daarom iedere keer aan de wensen van de klant en dat is wat ons gelukkig maakt, en de klant ook.

Kies onze handgemaakte keukens

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de handgemaakte keukens en hoe gaat dat dan in zijn werk? Je krijgt bij ons altijd eerst een offerte met 3D tekening van de keuken. Voordat deze gemaakt kan worden, willen we van jou natuurlijk eerst weten wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan kan er een ontwerp worden gemaakt met een prijs. Als je daarmee akkoord bent kan de rest beginnen. Je hoeft niet zolang te wachten op je keuken, maar de eerste stap kost het meeste tijd, duidelijk krijgen wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen realiseren. Na deze stap gaan wij voor jou aan de slag en zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van de maatwerk keuken. Iedere dag weer kun jij in de handgemaakte keuken je eten klaarmaken, wat zal dat een fijn moment zijn.

Waarom kies je voor ons?

Je kiest bij ons voor een keuken, badkamer en interieur op één adres. Wij hebben al ruim 80 jaar een familiebedrijf met vakkennis en dit delen wij graag met jou. Je krijgt een persoonlijke adviseur voor ieder project en je kunt rekenen op een goede prijs / kwaliteit verhouding. Dit is echt wat je nodig hebt en zo weet ook precies wat je van ons krijgt. Contact met de klant vinden wij heel belangrijk, want je gaat iedere dag de keuken volop gebruiken. Je wil dat het een echte eyecatcher is en daarom gaan wij graag voor jou aan de slag.

In gesprek voor de handgemaakte keuken

Spreken onze handgemaakte keukens je aan? Dan horen wij dat graag van je en nodigen wij je graag uit bij ons. Wij gaan met je in gesprek, horen wat de wensen zijn en kunnen voor jou een ontwerp maken. Tijdens deze adviesgesprekken wordt er goed naar je geluisterd. Er is veel tijd en aandacht voor de klant, wij willen namelijk iets leveren wat aan jouw wensen voldoet en dat kan alleen door vragen te stellen en ontwerpen te maken. Wij leggen alles aan je voor en werken zo stapsgewijs naar het eindresultaat toe. Hierdoor kun je ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen. Voor alle klanten kiezen wij voor maatwerk, dit komt omdat iedereen eigen wensen heeft bij een handgemaakte keuken. Het gaat er om dat je het jezelf zo eenvoudig mogelijk gaat maken en dat kan alleen als je deze aan ons doorgeeft.

PUUR. Collectie bekijken

Bij ons kun je de PUUR. collectie bekijken, dit is het label waaronder wij de handgemaakte keukens verkopen. Alles kan daarbij geheel naar wens worden gemaakt en kan aan worden gepast. Je geniet bij ons van het ambachtelijke vakmanschap van de leverancier zorgt ervoor dat jouw handgemaakte keuken precies wordt zoals je hem wilt hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen aan ons kenbaar maken en dan zorgen wij voor een unieke handgemaakte keuken. Kies je voor een handgemaakte PUUR. Keuken? Dan kan er gerekend worden op 8 mm geschroefde rugwanden voor een optimale kastconstructie en stabiliteit. Ideaal dus en dat heb je ook zeker wel nodig. Daarnaast krijg je multiplex boven regels voor maximale belastbaarheid en zelfsluitende dempingsystemen voor laden en deuren. Ook dat is een voordeel en echt van deze tijd. Bij ons krijg je ook nog de nieuwste Blum LEGRABOX laden voor een strakke look en meer draagkracht. Alles wordt netjes afgewerkt dus wat wil je nog meer?

Wensen van jouw handgemaakte keuken

Het is goed dat je een beeld hebt van wat er op keukengebied allemaal mogelijk is. De kans is groot dat je bij ons je keuken laat ontwerpen. Wij merken dat de laatste tijd steeds meer mensen kiezen voor de handgemaakte keuken. Wij begrijpen heel goed waarom, alle wensen die je hebt kunnen nu namelijk gerealiseerd worden. Je bent dan echt van alle gemakken voorzien in je eigen keuken. Dus wil jij dat ook? Dan zit er maar een ding op en dan kies je gewoon voor ons. De beste keukens, goede kwaliteit en maatwerk, dat is wat je kiest als je aan ons denkt.

Laat je handgemaakte keuken ontwerpen

Je kunt nu contact met ons opnemen en bij ons je handgemaakte keuken laten ontwerpen. Wij plannen een gesprek met je en vervolgens kunnen wij met jouw wensen aan de slag. Er zal een ontwerp worden gemaakt, dit kan door ons gerealiseerd worden in zeer korte tijd. Je weet bij ons waar je aan toe bent en daarom kun jij nu die keuze maken en jouw handgemaakte keuken bij ons laten ontwikkelen. Wij staan voor je klaar en zien ieder onderwerp als een nieuwe uitdaging, wij horen graag van je!