Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Hippe badkamer.

Maak van jouw badkamer een hippe plek, door bijvoorbeeld het toevoegen van een zwarte kraan! De badkamer is een ruimte in huis waar je, als je erover nadenkt best veel tijd doorbrengt. Je maak je er elke ochtend klaar voor de dag, frist je er op voor een feestje en komt er heerlijk tot rust onder de douche of in bad. Toch is deze kamer vaak niet zo gezellig aangekleed, hartstikke zonde natuurlijk! Met een paar kleine of grotere aanpassingen kan je van deze ruimte een hele gezellige, hippe en sfeervolle maken!

Kleine makeover

Je eigen badkamer omtoveren tot een nieuwe hippe en gezellige ruimte kan al met een aantal kleine aanpassingen. Je kan bijvoorbeeld al een merkbaar verschil maken in de ruimte door een aantal mooie planten toe te voegen, je kan denken aan een mooie monstera in een leuke pot, of aan een leuk hangplant die je aan het plafond bevestigd. Ook een nieuwe spiegel kan een hele nieuwe look geven aan de ruimte, een mooie grote ronde spiegel is een goede optie! Ook goede verlichting doet een hoop met de ruimte, installeer bijvoorbeeld dimbare spotjes voor een knusse sfeer!

Grotere makeover.

Als je de badkamer grootser aan wilt pakken, of als je een groter budget hebt voor de makeover kan je ook grotere aanpassingen maken. Je kan denken aan het installeren van een nieuwe douchekop of een nieuwe kraan, zwarte kranen zijn momenteel helemaal hip, en zorgen ook echt voor een groot verschil in de ruimte. Ook het vervangen van de tegeltjes die op de vloer liggen kan een hele leuke en goede aanpassing zijn. Al met al dus allerlei leuke manieren om jouw badkamer om te toveren tot een hele nieuwe ruimte, kijk voor meer inspiratie zeker op de site van mastello!