Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Ik raad OB en P aan

OB en P

Vorige week had ik eindelijk besloten om de zolder op te gaan ruimen, omdat dat echt al veel te lang niet meer gebeurt was. Toen ik daar een paar dozen opzij schoof, trof ik daar iets verschrikkelijks aan. Ik besloot daarom om het bedrijf OB en P in te schakelen voor hulp. Een aantal jaar geleden zijn mijn man en ik in dit huis gaan wonen. Doordat de verhuizing in een korte tijd moest gebeuren, hebben wij veel dozen direct op zolder gezet zonder ze uit te zoeken. Daar hebben wij daarna nooit meer iets mee gedaan. Omdat het nu toch echt wat vol begon te raken moest er echt iet gebeuren. Het was een klusje waar mijn man en ik echt heel erg tegen op zagen en daarom hadden wij het zo lang uitgesteld. Het was daarom erg vervelend om daar ongedierte aan te treffen, net wanneer ik eindelijk wilde beginnen.

OB en P

De klus was erg snel klaar

Omdat een vriendin van ons een keer een wespennest onder haar dak had zitten, had zij het bedrijf OB en P ingeschakeld. Toen ik haar vertelde dat er bij ons waarschijnlijk een houtworm of boktor op zolder zat, gaf zij de contactgegevens van het bedrijf aan mij. Zo wist ik zeker dat ik een betrouwbaar bedrijf benaderde. Er kwam eerst een medewerker langs, hij ging vaststellen welk dier er bij ons op zolder zat. Een dag later kwam een vriendelijke medewerker langs om de houtworm die op zolder zat, te bestrijden.

OB en P