Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Ik wil een infrarood paneel met verlichting

infrarood paneel met verlichting

Ik was laatst met een vriendin van me in gesprek bij haar thuis aan de eettafel. Goh, zei ik op een bepaald moment, wat is het hier lekker prettig warm. Heb je behoorlijk lopen stoken? Heb je geld teveel, grapte ik er nog achteraan, waarna ze moest lachen en naar boven wees. Eerst begreep ik het niet, ik zag een soort moderne rechthoekige lamp waarvan ik niet heel erg wijs kon worden. Ik vroeg aan haar wat het precies was en zij zei: een infrarood paneel met verlichting. Dat wil zeggen: een warmte paneel met een licht erin. Ik was verkocht

infrarood paneel met verlichting

Ik wilde hem gelijk ook hebben

Ik vroeg haar meteen waar ze dat ding in vredesnaam vandaan had gehaald. Zij vertelde me waar ze het paneel met verlichting had besteld en ik ging direct daarna naar huis om er ook eentje te bestellen. Ik vroeg wel nog aan haar of ze het oké vond dat ik zomaar een interieurkeuze van haar zou overnemen, maar ze moest er alleen om lachen en beriep ons op onze volwassenheid en zei dat als ze in mijn plaats was geweest, ze precies hetzelfde had gedaan.

Ik ben er zeer tevreden mee

De titel zegt het al: ik ben ontzettend tevreden met mijn infrarood paneel met verlichting. Ik ergerde me er namelijk aan dat ik mijn hele kamer moest opstoken op het moment dat ik een beetje in comfortabele warmte wilde gaan eten en ik wilde ook tegelijkertijd een nieuwe lamp voor boven mijn eettafel die niet te heftig was, maar waarmee ik wel gewoon kon zien wat ik iedere avond aan het eten was. Nou, ik kan je vertellen dat dit infrarood paneel met verlichting dus precies deze twee dingen feilloos uitvoert, en het me zeer tevreden stelt.