Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Intensieve Woning ontruiming

Galerij2-575x350Wanneer er iemand komt te overlijden is het duidelijk dat er een rouwproces aan komt. Echter is het niet bij iedereen begrijpelijk dat de woning, mits deze persoon alleen woonde, leeg geruimd dient te worden. Woning ontruiming is dan iets wat vrij snel te sprake komt en u wellicht hier helemaal niet op zit te wachten. Door er een bedrijf aan te pas laten komen scheelt het u misschien iets maar dat neemt niet weg dat de woning leeg moet. De huurbaas van deze woning begrijpt maar al te goed dat het een intensieve onderneming is echter is het wel van belang dat dit gebeurd. Seniorenhulp kan je hiermee helpen om de woning snel, netjes en met hoge zorg wordt leeg geruimd. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over Seniorenhulp!

Goed geregeldGalerij8

Vanaf het moment dat mijn vader kwam te overlijden was ik enorm verdrietig. Ik had nergens meer zin in en zag enorm tegen de uitvaart op. Nu dat de uitvaart achter de rug was en ik kon rouwen bedacht ik me dat de woning van mijn vader nog leeg moest. Als ik ergens bang voor ben is dat het wel, het voorgoed afsluiten van je verleden…

Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan doen ben ik bij Seniorenhulp terecht gekomen. Hun zijn hierin gespecialiseerd in het ontruimen van een woning en begrijpen maar al te goed dat dit een heftige periode is. Een woning ontruiming is nu eenmaal iets wat gebeuren moet en dankzij hun voel ik me er een stuk prettiger bij.