Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Kwaliteit en luxe in de keuken

SieMatic keuken

Hebben we het over een keuken van hoge kwaliteit, die je in iedere woning kunt plaatsen dan hebben we het over een SieMatic keuken. De keukens vallen op door hun schitterende design, prachtige materialen en de luxe apparatuur die gebruikt is. Bij een keuken heb je ook de keuze tussen kastelementen, welke open of dicht zijn. Op deze manier kun je laten zien wat je leuk vindt, en voor de andere spulletjes een deurtje of lade kiezen. Op deze manier zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Altijd karakter

Een SieMatic keuken staat altijd voor karakter, mooie en warme materialen met net dat beetje extra charme in je keuken. Een keuken om echt in te leven met het complete gezin, uitgevoerd met een prachtig eiland waaraan je met het hele gezin kunt ontbijten en dineren. De keuken is er niet alleen meer om in te koken, maar onderdeel van je woning. Tegenwoordig spreken we van een echte leefruimte, vaak bij de woonkamer getrokken om optimaal gebruik van te kunnen maken.

SieMatic keuken

Led verlichting

Het nieuwste op het gebied van een SieMatic keuken, greeplijsten met led verlichting. Compleet nieuwe ontwikkeling bij het openen van een kast of lade, ontwikkeld om nog meer te profiteren van gemak. Maar daarbij mag je de uitstraling niet vergeten, en de pure luxe die de led verlichting met zich meebrengt. Nooit eerder was een keuken zo aanwezig, en had je de kans om je eigen sfeer te creëren. Ga ook voor het beste, en niet minder dan SieMatic.