Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Led lampen met ip65

ip65

Voor het beste aanbod aan IP65 led lampen moet je bij Letsleds zijn. Hier bieden ze een groot assortiment aan verschillende soorten Led lampen aan voor een scherpe prijs.

Een IP65 zijn waterdichte led spots. De lampen zijn volledig stofdicht en beveiligd tegen spanning voerende voorwerpen.

Een IP65 lamp kan rondom het hele huis of bedrijf gebruikt worden, de lampen zijn geschikt voor de keuken, badkamer maar het zou ook perfect werken als u het onder uw veranda plaatst. De verlichting worden vaak gebruikt voor parkeergarages, in het huis of zelf in een zwembad.

ip65

Wat is een IP65

IP is een waarde, het staat voor International Protection Rating en dit zegt wat over de mate van beveiliging van het product. Het geeft aan waar je de Led lamp dus wel en niet kunt gebruiken. de getallen geven aan in hoeverre het product beschermd is tegen stof, vocht en water. De code bestaat uit twee cijfers, het eerste getal geeft de beschermingsgraad tegen aanraken en indringen van voorwerpen aan. Het tweede getal geeft de beschermingsgraad tegen vocht aan. Een IP65 komt het meeste voor.

Contactinformatie van Letsleds

Letsleds is dagelijk geopend van 08:00-17:00, je kan ze dan ook in de showroom komen bezoeken. De klantenservice van Letsleds is dagelijks tot en met 23:00 uur bereikbaar. Als je vandaag iets voor 17:00 uur besteld dan wordt het morgen bij jou thuis bezorgd door PostNL. Als je meer vragen hebt kan je ook nog de website bezoeken van Letsleds.