Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

led light strip bestellen

led light strip

Hebben jullie weleens gehoord van de super moderne led light strip techniek? Deze steeds hippere decoratie wordt steeds populairder in de huiskamer. Deze gave lichteffecten zijn eenvoudig te installeren, zorgen voor meer sfeer en zijn aanpasbaar in allerlei situaties. Of je ze nu wilt plaatsen op je televisie, trendy keuken of sfeervolle tuin? Het is allemaal mogelijk.

led light strip lichttinten

De RGB led light strip combineert rode, groene en blauwe led lampjes. Zo stel jij jouw favoriete kleuren samen wanneer je maar wilt. Het fijne is dat de led light strip waterproof is. Ze zijn daarom van de hoogste kwaliteit wat er op dit moment verkrijgbaar is. Mocht de strip om wat voor reden dan ook kapot gaan of niet naar wens zijn, dan heb je maar liefst 2 jaar garantie.

Specificaties

led light strip

De strips zijn verkrijgbaar in allerlei maten. Zo heb je ze van 2, 3,5,10 en 20 meter. Afhankelijk van de lengte bepaalt ook het aantal lumen en LED’s. Een strip heeft bijvoorbeeld de volgende specificaties; stroom 12v, lengte 12 2 meter, 6000 lumen, 50.000 levensuren, 30W vermogen en 360 LED’s. 

Met deze unieke led light strip zorg je voor de ideale sfeer voor elke situatie. Je kan namelijk kiezen uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren. Deze zijn te bedienen met een speciale afstandsbediening die je kan koppelen aan je telefoon. Hierdoor kan je met een speciale App die je kunt downloaden via de App Store of Play Store de strips eenvoudig bedienen.