Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Leren plankdragers – een stijlvolle en duurzame oplossing voor jouw interieur

plankendrager

Het ophangen van planken in je interieur kan een flinke klus zijn. Het vinden van de juiste bevestigingsmaterialen en het zorgen voor een mooie afwerking kan een uitdaging zijn. Gelukkig bestaan er tegenwoordig leren plankdragers. Deze stijlvolle en duurzame oplossing voor jouw interieur is de perfecte manier om planken op te hangen. In dit blogartikel bespreken we alles wat je moet weten over leren plankdragers.

Wat zijn leren plankdragers?

Leren plankdragers zijn metalen bevestigingsplaatjes met daaraan een leren houder voor de plank. Het leer is vaak gelooid en toont daardoor verschillende kleurnuances wat zorgt voor een unieke uitstraling. Het materiaal is duurzaam en tijdloos en past bij vrijwel elk interieur.

Waarom zou je kiezen voor leren plankdragers?

Leren plankdragers zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar bieden nog meer voordelen. Zo kunnen ze gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met slechts enkele schroeven. Bovendien zijn de plankdragers gemakkelijk te verstellen zodat ze geschikt zijn voor planken van verschillende afmetingen. Tenslotte kun je ze gemakkelijk van de muur halen om de planken te vervangen of te verplaatsen.

Hoe installeer je leren plankdragers?

Het installeren van leren plankdragers is eenvoudig. Allereerst dien je de houders te monteren, dit gebeurt eenvoudig met enkele schroeven. Vervolgens kun je de plank in de houder plaatsen en vastzetten. Door de leren houder aan te passen aan de grootte van de plank, krijg je met minimale moeite een maximale stevigheid.

Waar gebruik je leren plankdragers voor?

Leren plankdragers kunnen op verschillende manieren in je interieur toegepast worden. Zo kun je ze gebruiken voor boekenplanken, plantenplanken, keukenplanken of zelfs als kapstok. Het is een uitstekende manier om een mooi afgewerkte en stijlvolle opbergoplossing te bieden voor je spullen.

Waar koop je leren plankdragers?

Leren plankdragers worden tegenwoordig door verschillende merken en webshops aangeboden. Het is dan ook verstandig om verschillende opties met elkaar te vergelijken zodat je de meest geschikte optie kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de website van https://www.handlesandmore.nl/, zij bieden een breed scala aan leren plankdragers in diverse uitvoeringen.

Leren plankdragers zijn dus niet alleen een stijlvolle oplossing voor je interieur, ze zijn ook nog eens duurzaam en praktisch. Heb je nog vragen over leren plankdragers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw interieur professional.

Leren plankdragers