Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Maak je keuken af met een beton cire keukenwand

beton cire keukenwand

Je keuken is een plek waar je negen van de tien keer je dag begint. Je maakt hier namelijk een lekker ontbijtje zodat je fris en fruitig aan je dag kunt gaan beginnen. Je wilt dan ook dat de keuken er dan helemaal mooi uitziet en volledig naar jouw wens is gemaakt. Als dit niet zo is kun je er altijd nog voor kiezen om dit aan te passen. Neem bijvoorbeeld de muren. Deze kun je ook helemaal aanpassen naar je eigen wens. Neem een beton cire keukenwand. Het voordeel hiervan is dat je er ook panelen van kunt bestellen. Dit is niet alleen minder duur, maar is ook heel makkelijk om te monteren. Verder kennen deze panelen nog vele andere voordelen. Een van de voordelen is dat het dus een beton kleur heeft. Dit is een vrij neutrale kleur die wel heel erg mooi is. Je kunt hem dus bij veel dingen combineren en dus gemakkelijk een mooie keuken maken.

Monteren

Wanneer je eindelijk de beton cire keukenwand panelen in huis hebt is het helaas nog niet klaar. Deze moeten dan natuurlijk nog aan de muur komen. Gelukkig is dit een makkelijke klus die iedereen eigenlijk wel kan doen. Aangezien het panelen zijn kun je deze zelf zo op de muur monteren. Natuurlijk zit er ook een handleiding bij zodat je weet hoe en wat je moet doen.

Hoge temperaturen

beton cire keukenwand

Het is belangrijk dat de achterwand in de keuken ook goed bestand is tegen hoge temperaturen. Wanneer je namelijk gaat koken op een fornuis of kookplaat zullen de temperaturen hoog op kunnen lopen. De beton cire keukenwand is hier meer dan geschikt voor. Doordat er een echte natuurstenen toplaag op de panelen zit kan deze een temperatuur van wel 100 graden aan. Dan hoef je je met koken dus nergens druk om te maken.