Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Makelaar Rotterdam Blijdorp

Volgens makelaar Rotterdam Blijdorp is er niets mis met het woningaanbod in Rotterdam Noord. Met name de wijken Bergpolder en Blijdorp liggen op een prettige fietsafstand van het centrum van de stad. De makelaar Rotterdam Blijdorp bespeurt in deze wijk, die vooral veel woningen uit de jaren dertig bevatten, veel interesse van de wat jongere woningkopers. Dat is ook terug te zien in de leeftijdsopbouw van deze wijk. Er wonen relatief veel jonge stellen in de leeftijdsgroep van 25 – 45 jaar. Dat is niet zo vreemd, want de wijk is voorzien van goede winkels, maar ook van gelegenheden om je buitenshuis te ontspannen.

Woningaanbod makelaar Rotterdam Blijdorp

De belangrijkste reden waarom makelaar Rotterdam Blijdorp zoveel belangstelling zien ontstaan voor Rotterdam Noord is het groene karakter van deze wijk. Dat wordt versterkt door de aanwezigheid van twee grote parken. Makelaar Rotterdam Blijdorp vestigen daar graag de aandacht op. In het Vroesenpark en het Roel Langerakpark is het op mooie dagen erg druk. Het Vroesenpark is een ideale plek om te zonnen of om de barbecue aan te steken. In het Roel Langerakpark, vlak achter Diergaarde Blijdorp, worden met grote regelmaat festivals georganiseerd. Rondom dit park is ook een groot aantal sportverenigingen te vinden.

Hippe woonomgeving

De hippe woonomgeving waar door makelaar Rotterdam Blijdorp de aandacht op wordt gevestigd is ook populair bij mensen die van buiten de wijk komen. Dat is geen wonder, want in de wijk zijn allerlei leuke winkels te vinden. Vooral aan de Statenweg kan het in het weekeinde druk zijn. Je vindt daar onder anderen een bakker, slager en een zuivelhuis. Voor makelaar Rotterdam Blijdorp is de goede bereikbaarheid van Bergpolder en Blijdorp een belangrijk verkoopargument. Je komt er met de auto vanaf de ring Rotterdam, met de tram of metro en met Randstadrail.