Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Monoblock airco voor jouw ruimte

monoblock airco

Als het in de zomer erg warm wordt is dat natuurlijk niet fijn. En al helemaal niet als het in een slaapkamer of kantoorruimte is, maar er is een oplossing namelijk de monoblock airco. Deze airco is niet een gewone airconditioning, ze zijn namelijk erg energiebesparend en zijn erg stil. Nog een voordeel van de airco’s is dat ze geen buitenunit nodig hebben, dit zorgt ervoor dat de installatie veel minder werk is en dat het goedkoper is. Omdat het makkelijk te monteren is bespaar je natuurlijk op de monterings kosten, en het kan op alle hoogtes geplaatst worden. Je kunt hierbij denken aan boven het bed of ergens hoog op de muur of gewoon als een kachel laag onderaan een muur.

monoblock airco

Kantoren en slaapkamers 

De monoblock airco is perfect voor ruimtes waar veel mensen zitten, waar het stil moet zijn en waar het in de zomer heet is. De twee meest populaire plekken voor een airco zoals deze zijn kantoren en slaapkamers. De airco is natuurlijk perfect voor een kantoor omdat het in de zomer heel heet wordt omdat er zoveel mensen zitten en omdat je het stil moet hebben in een kantoor, zo heb je geen last van geruis omdat de airco muisstil is. Je kunt de airco ook goed boven het bed hangen, dit zorgt ervoor dat je het niet meer zo heet hebt in je bed en dat je gewoon lekker onder een deken kunt liggen.

Wat zijn de voordelen?

De monoblock airco is veel meer energiebesparend, zo verbruikt het ongeveer 30% minder stroom dan een gewone airconditioner. De airco komt ook veel sneller op temperatuur, dit komt door de snellere opstart van de airco. Zoals eerder vernoemd is de airco muisstil en maakt het geen rare vibraties, zo kun je in de optimale stilte werken.