Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Op zoek naar een overkapping Deventer

logo

Als je het hebt over overkapping Deventer dan zijn hier nog veel verschillen tussen. Voor iedere plek kan een overkapping natuurlijk weer anders zijn. Voor de een geef je wat meer geld uit dan voor het ander. 

  • Veranda
  • Prieeltjes
  • Carport
  • Zonnezeilen
  • Pergola’s

En natuurlijk zijn er ook blokhutten of tuinhuisjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Je kan deze laten monteren door een gespecialiseerd team, maar je kan dit ook zelf doen. Ook is het mogelijk om losse onderdelen te kopen. Koop bijvoorbeeld een los dak dan kan je de onderkant zelf bepalen. Je bent natuurlijk goedkoper uit als je ervoor kiest om het huisje zelf te plaatsen.

Verschillende overkappingen

Bij overkappingen Deventer zijn er een aantal verschillen. Je hebt de veranda’s van aluminium deze zijn ideaal voor aan het huis. Echter kunnen deze ook als uitbouw fungeren als je glazen schuifdeuren laat plaatsen. Zo vergroot je het leefgedeelte van het huis en als het lekker weer is kunnen de deuren gewoon open. Een prieel kan ook schitterend zijn dit is een overkapping zonder zijwanden. Deze wordt vaak iets verder naar achter in de tuin geplaatst. Daarnaast heb je ook nog schuifzeilen. Deze relatief goedkope oplossing zorgt er ook voor dat je uit de zon of regen zit.  De carports zijn in verschillende formaten leverbaar met een puntdak of een plat dak. Al deze overkappingen kunnen geplaatst worden, echter kan je dit ook zelf doen mits je handig bent. Bij een bestelling van boven de 1000 euro wordt de overkapping ook nog eens gratis thuis geleverd.