Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Philips Hue producten voor iedere verlichtingswens!

In deze blog gaan we het hebben over de slimme verlichtingsproducten van Philips Hue. Deze bieden ontzettend veel voordelen en zorgen ervoor dat je thuis altijd de perfecte verlichting aan hebt staan. Dit geeft je huis een enorme boost op het gebied van comfort en sfeer, waardoor je al heel snel niet meer zonder deze fantastische lampen zult kunnen.

Soorten lampen

Er zijn allerlei soorten Philips Hue lampen op de markt. We behandelen ze allemaal kort, hieronder:

– Startpaketten

Met een startpakket haal je meteen alles in huis wat je nodig hebt om jouw verlichting op de slimme Philips Hue manier in te richten. Met enkele lampjes en de verbindingsmogelijkheden inbegrepen maak je dan een vliegende start.

– Losse lampen

Wil je meer lampen toevoegen aan je collectie, of wil je beginnen met een enkele lamp om eens te zien of Philips Hue je aanspreekt? Dan kun je gewoon losse Hue lampen kopen!

– Armaturen

Misschien wil je niet alleen de peertjes zelf van Hue, maar ook hele armaturen. Dat is geen enkel probleem, want er zijn prachtige armaturen beschikbaar!

– Outdoor lampen

Buiten genieten van slimme Hue verlichting, bijvoorbeeld in de tuin? Natuurlijk kan dat, met de outdoor lijn van Hue!

– Lightstrips

Met verlichtingstrips kun je mooie effecten creëren en spelen met licht, zonder dat je een peertje hoeft te installeren. Ook deze kun je in Hue versie verkrijgen, met alle voordelen inbegrepen!

Alles mooi verlichten

Ga lekker aan de slag met deze mooie verlichtingsopties van Hue! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om er Hue verlichting voor in te zetten en te gebruiken. Iedere ruimte in het huis wordt op deze manier altijd perfect tot in de puntjes verlicht, precies zoals jij het ingesteld hebt. Klinkt dat goed? Ga dan eens kijken en koop Philips Hue lampen!