Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Professionele makelaar

Makelaar Amstelveen

Bij de verkoop of koop van een woning is het belangrijk om een professionele makelaar naast je te hebben staan, een makelaar die kennis heeft van de markt en het proces wat gevolgd moet worden. In Amstelveen en omgeving is makelaar Amstelveen de professionele makelaar waar je als koper, of verkoper naar op zoek bent. Wat voor huis je ook koopt, je wilt altijd een eerlijke heldere prijs betalen voor je woning. Is de woning zonder gebreken, en staat deze in de buurt die aan je wensen voldoet? De makelaar helpt je met een geschikte woning te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Je woning in de markt zetten

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet, alle hedendaagse activiteiten vinden plaats op internet. Ook het aanbieden of verkopen van een woning, social media en Funda zijn twee belangrijke elementen bij het kopen of verkopen van je woning. Perfecte foto’s, plattegronden en sprekende teksten zijn onmisbaar. De eerste indruk is de belangrijkste, daar haken mensen af of blijven ze hangen en willen ze meer weten. Gelukkig weet Makelaar Amstelveen hoe je perfect een woning aan kunt bieden voor verkoop, zodat je het maximale eruit kunt halen.

Makelaar Amstelveen

Bedrijfs onroerend goed

Amstelveen en omgeving is een aantrekkelijke omgeving om naast wonen ook zaken te doen, niet voor niets begeeft makelaar Amstelveen zich ook op de zakelijke markt. Zij kunnen je bijstaan in het huren of kopen van bijvoorbeeld een winkelpand, ook wanneer er nog een huurovereenkomst op een winkel zit is het soms mogelijk deze open te breken. Ook wanneer je op zoek bent als bedrijf naar een groter pand, heeft de makelaar hier ervaring mee. Tevens is de makelaar bevoegd om taxaties uit te voeren binnen een straal van 10 km van het makelaarskantoor. Taxaties tot 650.000 euro zijn mogelijk om te laten verzorgen.