Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Profiteer van alle voordelen zonder de nadelen dankzij een kunsthaag

Als je wat groen in je kantoor wil of als je juist in je tuin groen wilt toevoegen aan een schutting of een muur, dan kun je daar het beste een kunsthaag voor gebruiken. Buiten zou je eventueel nog een echte haag of klimop kunnen planten, maar binnen op een kantoor is dat uiteraard niet mogelijk. Als je binnen in een kantoor iets van echt groen wil toevoegen, dan is het al snel een plant in een pot of in een vaas. Maar het is niet mogelijk om een volledige echte haag toe te voegen. Gelukkig kun je wel gewoon een kunsthaag van kunsthaagvoordeel.nl toevoegen. Deze hoef je immers niet te planten. Er is daarom dus ook geen vruchtbare grond nodig. Dat maakt het makkelijk om een kunsthaag in een binnenruimte te ‘planten’. Je kunt de haag simpelweg tegen de muur aan plakken. De haag is dusdanig realistisch, dat de kunsthaag niet of nauwelijks van een echte haag is te onderscheiden. Het is dan ook goed om te kijken naar de verschillende opties en mogelijkheden die je hebt met kunsthagen. Dit kun je meteen doen bij kunsthaagvoordeel.nl. Via deze site kun je direct zien wat voor soort kunsthagen je zoal kunt kopen en voor welke toepassingen de hagen gebruikt kunnen worden. Zoals gezegd kun je een kunsthaag in een binnenruimte zoals een kantoor of wachtruimte plaatsen. Op deze manier kun je met relatief weinig middelen toch heel veel groen toevoegen. Het is immers niet voldoende om her en der een plant neer te zetten. Ook is het niet effectief om simpelweg een muur groen te verven. De mens heeft echte natuur nodig en dat bereik je niet met alleen een groene kleur of een kamerplant. Maar een volledige muur die is bedekt met een kunsthaag haalt de natuur uiteraard wel naar binnen. Het rustgevende effect van de natuur heb je dan ook binnen de 4 muren van het gebouw waarin de kunsthaag is geplaatst. Maar ook buiten is een kunsthaag prima op zijn plek. Een echte haag brengt altijd nadelen met zich mee. Zo moet de echte haag worden geplant. Deze moet vervolgens gaan groeien en het duurt altijd even voordat er een echte volwaardige haag ontstaat. Deze haag moet ook onderhouden worden en dus moet je er altijd weer mee bezig. Een kunsthaag zou om daarom een prima alternatief kunnen zijn. Zo kun je een schutting bijvoorbeeld voorzien van een haag, zodat het toch groen kleurt. 

Bestel de kunsthaag eenvoudig via de website van kunsthaagvoordeel.nl

Mocht je inderdaad op zoek zijn naar een geschikte haag, dan is het belangrijk dat je deze ook bestelt bij een goede winkel. Daarom is het een uitstekend idee om de verschillende kunsthagen te bekijken op de website van kunsthaagvoordeel.nl. Zo kun je bij deze webwinkel de volgende hagen kopen: 

  • Buxus
  • Hedera
  • Conifeer

Kijk snel op de website van kunsthaagvoordeel.nl

Als je meer wilt weten over het assortiment, dan kun je altijd terecht op de website van kunsthaagvoordeel.nl. Daarnaast kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met een medewerker van de webwinkel.