Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Rolluikmotoren en diverse onderdelen

Rolluikmotoren

Via Sun Style is het mogelijk om diverse rolluikmotoren te vinden. Hier is een zeer groot assortiment aanwezig, met meer dan 1000 zonwering onderdelen. Voordeel is dat de kans dat je naast een bepaald product pakt, zo goed als nihil is. Wanneer je een bepaald onderdeel voor jouw zonwering nodig hebt, is het makkelijk zoeken via deze website. Via de zoekbalk kan jij een term invullen. Nadat je op enter drukt krijg je de nodige resultaten te zien. Veel makkelijker dan wanneer je een bepaald onderdeel in een fysieke winkel gaat halen. Een verkoper vragen is dan de makkelijkste manier, maar vaak zijn die druk met andere klanten. Wanneer je dan eindelijk geholpen wordt, krijg je vaak te horen dat het artikel niet voorradig is, of uitverkocht.

Rolluikmotoren

Diverse rolluikmotoren vergelijken

Onlangs was onze motor van het zonnescherm kapot. Normaal was het op een knopje drukken en het scherm ging makkelijk naar beneden of boven. Helaas lukte het nu niet om deze naar boven te krijgen. Resultaat was dat de motor stuk was en hierdoor het scherm niet meer omhoog gedaan kon worden. Meteen zijn wij naar de website van Sunstyle Zonwering gegaan en hebben hier een nieuw model gekocht. Online stonden duidelijke foto’s van de diverse modellen en uitleg waarvoor je deze het beste kon gebruiken.

Binnen twee dagen hadden wij onze bestelling al in huis en kon de zonwering gemaakt worden. Een zeer snelle levering, van een bijzonder goed bedrijf.