Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Rolsteiger voor de grote klussen in huis

VDSTEENXXL

Een rolsteiger is onwijs eenvoudig te gebruiken. In een mum van tijd heb je het opgezet en ook weer afgebroken. Hiermee kun jij op ieder gewenste plek een steiger opbouwen om de klus af te maken. Natuurlijk vind je verschillende afmetingen die te gebruiken zijn bij een verbouwing. Denk hierbij aan het feit dat niet ieder plafond even hoog is en daardoor zijn er verschillende afmetingen te vinden. Mocht jij opzoek zijn naar goede kwaliteit, dan raad ik je aan om eens op de website van Jesteigertje.nl te kijken. Op deze website vind je een ruime assortiment. Bovendien zijn zij een stuk voordeliger dan wat je elders zult vinden. Zelf heb ik onlangs ook een bestelling geplaatst bij dit bedrijf en hier ben ik enorm tevreden over.

rolsteigerDe kwaliteit is te merken met een rolsteiger

Tijdens mijn zoektocht in het assortiment van dit bedrijf zag ik voldoende keuze. Met name de rolsteiger die ik had gezien op de website was erg ideaal. Deze kon ik namelijk in mijn eigen woonkamer plaatsen om het plafond aan te pakken. De kosten die zij hiervoor hanteren past perfect binnen mijn budget. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf.

Woning verbouwen

Nadat mijn bestelling werd bezorgd was ik benieuwd geworden. Vandaar dat ik het ook direct in de woonkamer had neergezet. Voordat ik het in de gaten had stond mijn steiger al gereed in woonkamer! Dit is erg eenvoudig om het in mekaar te zetten en bovendien kun je het verplaatsen naar een andere ruimte middels de wieltjes. Vanaf het moment dat ik mijn steiger in gebruik heb merk ik het verschil! Mijn plafond ziet er weer stralend uit en zo heb ik de randjes van de muren ook weer kunnen bijwerken. Neem zelf ook eens een kijkje op deze website voor al het klusmateriaal!