Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Screens in Hilversum voor optimale zonwering

Screens in Hilversum voor optimale zonwering

Waarom screens in Hilversum?

Heeft u als u thuis zit in Hilversum regelmatig last van invallende zonnestralen? Waardoor u het beeld van uw televisie niet goed kunt zien, niet goed achter uw computer kunt werken of last krijgt van uw ogen door te fel licht? Dan is het belangrijk dat u iets voor uw ramen hangt dat de zon tegenhoudt, zoals screens. Screens zijn een optimale zonwering. En in verschillende kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat ze perfect aansluiten bij de uitstraling van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van screens in Hilversum? Lees dan snel verder, want wij vertellen u er meer over.

De populariteit van screens

Screens zijn ontzettend populaire zonwering. Ook in Hilversum. En dat begrijpen we volkomen, want screens houden niet alleen de zon tegen, ze zorgen er ook nog eens voor dat uw ramen in Hilversum niet opwarmen. Hierdoor kunt u uw woning in de zomer lekker koel houden. En u heeft geen last van de zon! Een win-win situatie dus. Daarom zijn screens in Hilversum een goede zonwering.

Ritsscreen

Naast ‘gewone’ screens, zijn er ook ritsscreens. Het verschil tussen de twee zit hem in de aansluiting op het kozijn. Een ritsscreen zit namelijk, in tegenstelling tot ‘gewone’ screens vast aan alle vier de zijden. Dat maakt dat ritsscreens wat duurder zijn. Maar u profiteert dan wel van een aantal voordelen. Ritsscreens zijn namelijk een stuk steviger en zijn bestand tegen harde wind. Ook kan er geen vuil achter een ritsscreen komen en ontstaan er geen kieren. Ritsscreens houden dus net als ‘gewone’ screens het zonlicht buiten, maar isoleren daarbij ook nog eens optimaal en ze zijn ondoordringbaar voor vuil en insecten.

Kan ik nog wel naar buiten kijken?

Screens zijn de perfecte zonwering voor uw woning in Hilversum. Ze hebben heel veel voordelen. Nu snappen we dat de vraag bij u opkomt of uw ramen door screens volledig afgeschermd zijn. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken, de screens houden het zonlicht buiten, maar u kunt gewoon door het doek heen naar buiten blijven kijken. Fijn toch? Lees ook: Tips voor uw woninginrichting.