Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Shoppen bij INKE!

Voor wie maar al te graag via het internet shopt… Bekijk eens de website van INKE

Bij hun vindt je namelijk diverse decoratie materiaal wat zeer geschikt is voor iedere woning. Het inrichten van een woning is al een vak apart, hier dien je met een hoop rekening te houden wil het allemaal kloppen. Sinds dat ik op mezelf woon is het duidelijk geworden voor mij dat dit een lastige karwei gaat worden. De bank moest kloppen met de tafel, de kleuren van de muren ook met de vloer. Dit vond ik erg lastig en was op het internet gaan zoeken naar de laatste puntjes om het af te maken. Ik moest nog een lamp hebben en voor de kinderkamer iets voor de muren.backdrop_behangboom

Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij hun op de website. Bij INKE had ik namelijk een hele leuke lamp gevonden die ik zeer zeker wilde hebben! Nu dat ik de lamp al gevonden had moest ik alleen nog kijken voor iets op de muren van de slaapkamer. Ook dit was gewoonweg bij hun te vinden waardoor ik in een keer klaar was! Ik heb er dan ook voor gekozen om ze direct te bestellen en na twee dagen had ik ze alweer in huis!backdrop_vogelhuislamp