Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Stijlvolle Bert Plantagie meubels

Bert Plantagie meubels, die kun je omschrijven als stijlvol en tijdloos. Het zijn daarnaast vooral moderne meubels die nog op ambachtelijke wijze gemaakt worden door eigen mensen. Bert Plantagie biedt meubels in de vorm van stoelen, banken, kasten en kleinmeubelen. De meubels van Bert Plantagie zijn eigentijdse design meubels en ondertussen mag het zich een van de toonaangevende Dutch Design merken van ons land noemen. Bert Plantagie meubels werkt alleen samen met de beste ontwerpers. Stefan Steenhut, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder bijvoorbeeld, zijn er in geslaagd een collectie neer te zetten om van te watertanden.

Nederlands bedrijf nu ook actief over de landsgrenzen

Bert Plantagie meubels bied je steeds heel  erg veel mogelijkheden. Het mooie is dat de meubels nog in eigen beheer gemaakt worden. De meubels vallen op door onder andere duo-stoffering, onderstellen op maat en de bijzondere kleuren die geboden worden. Het zijn de finesses die het heel bijzondere meubels maken. Niet voor niets heeft het Nederlandse bedrijf de vleugels uitgeslagen en is het ondertussen in diverse landen actief. Bert Plantagie beschikt over eigen vrachtwagens. Want de kunstwerken die ze maken willen ze graag hoogstpersoonlijk en onbeschadigd bij de mensen afleveren. 

2000 was het jaar van de omslag

Bert Plantagie kan bogen op een rijke geschiedenis, een geschiedenis die het bedrijf beter en veelzijdiger gemaakt heeft. Zo verkocht het in eerste instantie alleen kampeer- en tuinmeubels en richtte men zich in de tachtiger jaren op vakantieparken en zorginstellingen. Het jaar 2000 zorgde voor de omslag, want vanaf dat jaar richtte Bert Plantagie meubels zich op de consumentenmarkt. Leidraad in de collectie is steeds een zeer subtiel design en de geleverde kwaliteit. Vanaf 2000 is het snel gegaan met Bert Plantagie, dat overigens ook nog steeds in de wereld van de projectinrichting actief is. 

Bij Bert Plantagie meubels wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen

Zonder de andere meubels tekort te willen  doen zijn het de stoelen die Bert Plantagie meubels echt op de kaart hebben gezet. Niet voor niets wordt het een stoelenspecialist genoemd. Het aanbod stoelen is dan ook zeer uitgebreid met onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, eetkamerbanken, barkrukken en dat in tal van verschillende keuzes. Iedere stoel heeft een uniek maatwerk element en wordt vervolgens op bijzondere wijze verder aangekleed. Het zitcomfort is steeds uitstekend en er wordt bij de productie zoveel mogelijk  gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. 

Laat een bank in de door jou gewenste kleur maken

Ook de banken die Bert Plantagie meubels aanbiedt mogen er zijn. Je kunt de banken gebruiken in verschillende opstellingen en volledig in een kleur naar wens laten maken. Bijzonder is ook de brede collectie kleinmeubelen. Deze zijn prima te combineren met andere meubels van Bert Plantagie, denk maar eens aan bijzettafels, hockers, sierkussens en vloerkleden. Ook het aanbod kasten liegt er niet om en ook de kasten worden met zoveel mogelijk natuurlijke producten gemaakt. Als je iets bijzonder wilt op het gebied van meubels, dan weet je dus waar je moet zijn. En Bert Plantagie meubels komt de door jou gekochte producten gewoon zelf brengen.