Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Sunshowers schaf ik aan via Bodyfit.nl

bodyfit_lang2

 

Je bent er van op de hoogte dat zonlicht goed voor je is. Dus kwam je op het idee om een van de sunshowers te bewonderen of wellicht aan te schaffen? Nu treft het dat Bodyfit dit soort wellness items aanbiedt op hun website. Indien je een sunshower wilt aanschaffen kan dat en heb je de keuze uit een van de vier soorten die Bodyfit aanbiedt op hun website. Want wat dacht je namelijk van het model Deluxe white? De naam verraad dat het hier om een luxieus model gaat. Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje en maak wellicht een afspraak voor een bezichtiging in een van hun showrooms.
sunshower1

Naast dit model kun je, indien je toch al een bezoek brengt aan hun showroom, eens verder kijken naar de combi white. Of, wat dacht je bijvoorbeel van de pure white xl? Of, wellicht spreekt de pure white toch meer tot jou verbeelding.
sunshower2

Bij Bodyfit ben je in goede handen als het aankomt op het beleven van de pure wellness ervaring. Wist je trouwens dat het gebruik van een sunshower ervoor zorgt dat je je gezonder voelt? Het stimuleert namelijk de aanmaak van Vitamine D, dat ervoor zorgt dat je je weer heerlijk vitaal voelt.

Voor als je voor een pure wellness ervaring gaat

Voor het beleven van de kuuroord kun je dus het beste terecht bij Bodyfit, waar ze deze sunshower aanbieden. Wist je trouwens dat het gebruik ervan ook een onstpannende werking heeft? Ook is het gebruik ervan veilig.