Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Tafelzeil is de ideale vervanger voor tafellinnen

Zeil voor tafel

Je tafel leuk aankleden laat zich niet meer beperken tot traditionele opties. Tafelzeil van vinyl biedt voordelen, zoals verbeterde duurzaamheid en zijn eenvoudig schoon te maken. Daarmee kun je vaststellen dat het de geschikte keuze is voor in verschillende situaties ‒ zowel binnen als buiten. Zeil over je tafel is ideaal voor als je kinderen hebt. Het vinyl is bestendig tegen krassen en vormt de perfecte bescherming voor je tafel. Verkleuring door morsen komt veel voor op tafels. Het zeil is bestendig tegen morsen van water, verschillende dranken en vertonen geen vlekken na het afnemen.

Tafelzeil

De tafel afdekken met zeil is ideaal voor verjaar- en feestdagen.

De stof is vlek- en waterbestendig. De hoge dichtheid van het materiaal maakt het duurzaam en sterk. Plastic of vinyl is makkelijk te reinigen, met wat warm water en zeep is het makkelijk af te nemen. Na gebruik bij het opbergen goed oprollen om ervoor te zorgen dat het kreukvrij blijft. Oorspronkelijk is het zeil zoals we het nu kennen ontstaan door doek(canvas) te behandelen met olie om het waterdicht te krijgen.

Naarmate de industrie moderner werd, ging men over op gaasbasis van katoen of polymeer ondersteund door plastic of vinyl. Aanvankelijk bestonden de opdrukken uit vintage patronen, kleuren en ontwerpen. Maar tegenwoordig zijn de kunststof tafelkleden verkrijgbaar in, zowel moderne, vintage en traditionele stijlen. Neem een kijkje op www.tafelzeilonline.com en laat je overtuigen van de vele opdrukken en leuke motieven.

Tafel

Bescherm je tafel met de feestdagen.

Waarom zou je tafellinnen gebruiken tijdens de feestdagen? Traditioneel tafellinnen van katoen of andere stoffen die als tafelkleed dienen zijn kwetsbaar. Hoe vaak ben je naderhand niet aan het ploeteren om die rode wijnvlek uit je tafellaken te krijgen? Het zijn ongelukjes die gebeuren in een oogwenk, waarna je uren bezig bent en het dan is het nog de vraag of je die hardnekkige vlekken eruit krijgt. Daarom is een tafelzeil van www.tafelzeilonline.com de beste en goedkoopste oplossing voor verjaar- en feestdagen. Ze geven je een volledig rendement van lage kosten met een lange levensduur.