Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Verbouwing van onze slaapkamers

Op de bovenverdieping van onze woning hebben wij de afgelopen tijd veel dingen laten vervangen en vernieuwt. Zo hebben we op twee van de drie slaapkamers een nieuw bed laten plaatsen en hebben we de kleine kasten die bedoeld waren voor kinderkleding vervangen voor grotere kasten. Voor de kinderkamers wouden we graag een beetje dezelfde stijl aannemen en dus kozen we ervoor om hier ook een nieuw bureau en nieuwe nachtkastjes gekocht. Zo is onze bovenverdieping bijna helemaal in dezelfde stijl. Onze bovenverdieping heeft op de overloop veel dingen met de kleuren grijs, zwart en wit. Denk hierbij aan de muren en een kast en lampen. Deze stijl met deze kleuren willen we graag doortrekken. Eerder deden we dit al op twee werkkamers op de bovenverdieping en nou willen we dit dus ook gaan doortrekken naar de slaapkamers.

Opnieuw behangen van de slaapkamers

Toen de kinderen jong waren mochten ze hun eigen behang uitkiezen en hun eigen slaapkamer inrichten. Inmiddels is alles erg verouderd waaronder het behang. Omdat we dit behang weer wouden laten vervangen in de stijl die we aanhouden op de bovenverdieping zijn we gelijk opzoek gegaan naar een behanger in Hengelo. Hierbij kwamen we uit bij Woning Behangen. Zij hebben bij ons snel en vakkundig de slaapkamers behangen. Uiteindelijk hebben de slaapkamers een hele andere look gekregen en heeft de gehele bovenverdieping nu een mooie en moderne stijl die perfect past bij onze woning.

Airco laten plaatsen

In de zomer tijdens de warme dagen merkten wij dat het zowel op de slaapkamers en de werkkamers erg warm werd. Omdat deze hitte bijna niet weg was te krijgen moesten we opzoek gaan naar een oplossing. Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar een bedrijf dat airco’s plaatst. Uiteindelijk hebben we een airco laten plaatsen door Zipes Enschede. Zij hebben erg snel meerder airco’s in onze woning geplaatst. Wij kozen ervoor om de airco’s door Zipes Enschede te laten plaatsen omdat zij alleen werken met kwalitatief de beste merken. Ook komt Zipes langs op locatie om te kijken welk aircosysteem genoeg vermogen heeft om de ruimtes goed te kunnen koelen.