Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Vul je terras met mensen dankzij windschermen Horeca

In de zomer is het vaak warm genoeg voor een terras. Je hebt dan niet per se windschermen horeca nodig, want de wind is dan juist vaak meer dan welkom. Dit is echter wel afhankelijk van de locatie. Als je een strandtent hebt aan zee, dan zijn windschermen horeca wel degelijk van toegevoegde waarde. De wind is aan zee immers vaak wat krachtiger en dus is het goed om windschermen rondom het terras te hebben. Daardoor kunnen gasten comfortabel een drankje drinken en een lunch nuttigen. Ze hebben dan geen last van stevige rukwinden die hun drankjes doen omvallen. Maar midden in de stad heb je vaak niet zoveel wind en heb je eerder parasols nodig om mensen te beschermen tegen de hitte en UV straling. In de lente en herfst is dat vaak wel anders. Dan is het doorgaans niet zo heet als in de zomer en heb je dus te maken met de zogenaamde grenstemperaturen. Dat betekent dat je zonder wind en in de zon prima op een terrasje kunt zitten. Maar als het waait, dan is die wind vaak meteen te fris. Dus als je als restauranteigenaar een terras hebt zonder windschermen horeca, dan is de kans groot dat je juist in de lente en herfst gasten misloopt. Maar als je je gasten kunt beschermen tegen de wind via windschermen horeca, dan kunnen zij heerlijk genieten van de zon. Het is dan vaak precies warm genoeg om lekker buiten op het terras te zitten. Met zulke windschermen horeca win je het dan vaak van terrassen die niet over zulke windschermen beschikken. Hetzelfde zie je wanneer je een terras in de zon het, want men wil in de lente en koelere zomerdagen graag in de zon zitten. Als je hele terras zich in de schaduw bevindt, dan zal het terras leeg blijven. Op zinderend hete zomerdagen ben je juist weer in het voordeel met een schaduw terras, maar zonnige terrassen kunnen dat oplossen door parasols en andere zonweringen te plaatsen. Door windschermen horeca te kopen via premonta, kun je er voorzorgen dat je terras ook tijdens de wat frissere dagen publiek trekt. Maar zoals gezegd is een briesje tijdens hete zomerdagen meer dan welkom. Het is dan ook goed om te kiezen voor mobiele windschermen horeca, zodat je deze weg kunt halen als de wind niet langer storend is. Met mobiele windschermen ben je als restauranteigenaar uiterst flexibel en kun je je terras klaar maken voor zowel de lente/herfst als de zomer. Neem dan ook gerust een kijkje op premonta.nl voor meer informatie.

Bestel de windschermen horeca via premonta.nl

Mocht je op zoek zijn naar mobiele windschermen, dan kun je terecht bij premonta. Zowel voor particulieren als voor de horeca kun je een beroep doen op premonta. Je kunt de windschermen online alvast bekijken. Je kunt de winschermen ook koppelen, zodat je het hele terras kunt voorzien van een windscherm. 

De voordelen van premonta

Op de site zie je ook meteen van welke voordelen je kunt profiteren als je bestelt bij premonta. Zo profiteer je bijvoorbeeld van voordelen als: 

  • Eigen fabricage
  • Topkwaliteit uit Nederland
  • Oneindig koppelbaar