Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Waarom LED lampen?

Je hoort er steeds vaker over, LED lampen. LED lampen zouden zogenaamd de revolutie zijn die de oude vertrouwde gloei- en halogeen lampen zouden vervangen in ons dagelijkse leven. Nu kan het zo zijn dat je niet helemaal begrijpt waarom iedereen zo wild van LED lampen is, maar wanneer je weet wat de voordelen zijn van LED tegenover andere lampen, is de kans groot dat je zelf ook de overstap maakt en LED lampen wilt gebruiken voor elke lichtbron die je maar hebt.

Verbruik

Het grootste voordeel van LED lampen ten opzichte van gloei- en spaarlampen is op het gebied van verbruik. LED lampen hebben veel minder energie nodig om je ruimte volledig te kunnen verlichten. Minder energie betekent minder stroomkosten. Daarnaast werken LED lampen al maximaal op minimaal niveau, waardoor ze langer meegaan en je ze dus minder snel hoeft te vervangen. Dit bespaart ook weer op je portemonnee. Het verbruik is ook lager waardoor het milieuvriendelijker is dan energie slurpende oude lampen.

Direct licht

Waar je in het begin moet wachten totdat je LED lamp volledige kracht gaf, is dit nu al lang verleden tijd. Tegenwoordig geven LED lampen meteen licht en dit licht is goed fel om alles goed te kunnen verlichten. Bij binnentreden van de ruimte heb je met LED lampen al meteen een goede sfeer te pakken.

Overal inzetbaar

Het gebruik van LED lampen beperkt zich al tijden niet meer tot alleen sfeerlampen. Tegenwoordig kan je LED lampen overal wel voor gebruiken, van tl-buizen tot zelfs verkeerslichten. Je hoeft nooit meer last te hebben dat je kantine een zwak en flikkerend licht heeft door oude tl-buizen, omdat je deze met LED lampen kunt vervangen voor een directe en egaal sterke verlichting van je ruimte.

Waar beschikbaar?

Ben je nu overtuigd dat LED lampen erg interessant zijn voor jouw onderneming of bij je thuis? Dan kun je welke lamp je dan ook maar wilt bestellen bij Lightexpert. Hier vindt je een breed aanbod aan LED lampen voor een mooi prijsje, die meteen hun werk goed doen. Je kunt met de LED lampen van Lightexpert vaarwel zeggen tegen slecht verlichte ruimtes, flikkerende licht, hoge energierekeningen en milieuschadelijke stoffen.