Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Waarom makelaar in Rotterdam Centrum?

woonblogs

Huis (ver)kopen via makelaar in Rotterdam Centrum

Heb ik echt een makelaar nodig om een huis in Rotterdam Centrum te (ver)kopen? Het is een veelgestelde vraag, want de diensten van een makelaar zijn natuurlijk niet gratis. Maar een makelaar kent de regio op zijn duimpje, beschikt over een groot netwerk en kan je veel werk uit handen nemen. Met andere woorden: een makelaar maakt kopen of huren in Rotterdam Centrum eens stuk makkelijker!

Hulp woning verkopen in Rotterdam Centrum

Wanneer je in Rotterdam Centrum een huis wilt verkopen, wil je hier natuurlijk een zo hoog mogelijke prijs voor ontvangen. Voor een nieuwe woning betaal je in deze gekke woningmarkt immers zelf ook weer de hoofdprijs. Kies daarom altijd een makelaar die bekend is in de regio. Een makelaar in Rotterdam Centrum kent de lokale markt en kan je onder andere helpen met:
 • Het bepalen van de vraagprijs
 • Goede foto’s
 • Kijkers rondleiden
 • Ondertekening van de koopakte
 • Het verkoopklaar maken van de woning
 • Een publiciteitsplan opstellen
 • Professionele verkoopbrochures
 • Het verkoopproces begeleiden
  • Zoals je ziet neemt een makelaar je heel wat werk uit handen bij het verkopen van je huis in Rotterdam Centrum. Nu de woningmarkt aan het afkoelen is, staan huizen ook weer langer te koop, dus bespaar je nog meer tijd.

   Uw huis in Rotterdam Centrum verhuren

   Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun oude huis niet te verkopen, maar deze te verhuren. Ook hier kan een makelaar je in Rotterdam Centrum prima bij helpen. Bepaal of je het huis kaal of gemeubileerd wilt verhuren en laat de rest over aan de makelaar. Tegen een kleine commissie heb je er zelf dan weinig omkijken naar, terwijl je wel maandelijks de huurinkomsten ontvangt.

   Woning kopen of huren via makelaar

   Naast verkopen, kan een makelaar je natuurlijk ook helpen met de aanschaf van een huis. Dankzij zijn grote netwerk is hij er altijd eerder bij, dan wanneer je zelf op zoek zou gaan. En dat is wel wenselijk, want een huis kopen is niet eenvoudig op een populaire plek als Rotterdam Centrum. Blijkt het niet mogelijk om een leuke, betaalbare woning te vinden? Dan is huren misschien een optie. En ook hier komt het grote netwerk van de makelaar van pas.

   Meer weten?

   Een makelaar maakt een woning kopen of (ver)huren een stuk eenvoudiger. Wil je meer blogs lezen over het aan- of verkopen van een woning of het (ver)huren ervan? Je vindt ze tussen onze andere woonblogs.