Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Wilt u ook een huis verkopen?

Mijn lieve ouders hebben meer dan 30 jaar met veel plezier gewoond in hun prachtige rijtjeshuis in mijn geboortedorp. Alhoewel ze een hele prettige woning hebben wordt het nu toch echt tijd om het huis te verkopen. Mijn ouders gaan namelijk verhuizen naar een aanleunwoning. De afgelopen jaren zijn hun fysiek er namelijk niet veel beter op geworden. De woning waar zij nu in wonen heeft een hele stijle en gevaarlijke trap. Bovendien zit er in het huis maar 1 toilet en deze is beneden. Als mijn ouders dus naar het toilet moeten ’s nachts dan moeten zij in het donker deze stijle trap af. Dit geeft mij zeker geen gerust gevoel en vandaar dat we hebben besloten om ze te laten verhuizen en het huis te gaan verkopen. Een huis verkopen is echter niet iets wat wij vaak doen. Zelf woon ik namelijk in een huurhuis en ik heb nog nooit een huis gehad. Ook mijn ouders hebben eerst altijd gehuurd en dit was hun eerste koophuis. Wij vinden het daarom alle drie erg belangrijk dat er een goede makelaar wordt betrokken bij de verkoop van het huis. Na veel lezen op blogs en andere sites op het internet heb ik de tip gekregen om op de site verkoopmakelaaroffertes.nl te kijken. Op deze site worden de offertes van makelaars vergeleken om zo het huis te verkopen met zo laag mogelijke makelaarskosten. Ik heb aan mijn ouders verteld wat ik had gelezen op de site en ook zij waren erg enthousiast. Ik heb de goedkoopste makelaar gekozen en heb vervolgens contact met hem opgenomen. Toen ik deze makelaar op belde heb ik verteld over de situatie. Ook heb ik uitgelegd dat wij alle drie geen verstand en ervaring hebben van de verkoop van een huis en dat we daarom zo veel mogelijk hulp willen van hem. De makelaar was erg vriendelijk en behulpzaam en door hem is het huis verkopen gelukt.

huis verkopen met een ervaren makelaar

Ik vond het dus erg fijn dat deze makelaar ons goed kon helpen met het huis verkopen. Het was een hele aardige man en doordat we de site hadden gebruikt hebben we uiteindelijk dus ook nog de goedkoopste makelaar kunnen vinden. Ik zou iedereen die zijn huis wil verkopen dan ook aanraden om via deze site de offertes van makelaars te vergelijken. Op deze manier levert de verkoop van uw huis u dus het allermeeste op en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Neem vooral een kijkje op de site

Als u ook gaat verhuizen en daardoor uw huis gaat verkopen dan raad ik u zeker aan om een kijkje te nemen op deze site. Kortom;

  • zoek de site op op het internet van uw computer
  • bekijk wat de goedkoopste makelaar in uw geval is
  • neem contact op met deze makelaar en verkoop met behulp van hem uw woning

Ik hoop dat u net als ik een erg goede ervaring hebt met het gebruik van deze site. Ik ben in elk geval erg tevreden.