Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Wist u dat glas bestellen heel gemakkelijk kan zijn?

Er is onlangs ingebroken in onze juwelier. Heel veel juwelen weg natuurlijk en aardig wat schade helaas. Als eerst natuurlijk het raam, helemaal aan diggelen. Vervolgens veel rommel gemaakt in de zaak zelf, waarom dat ze alles naast het jatten van onze kostbare spullen ook nog eens opzij moesten gooien dat is mij een raadsel. En gelukkig maar want ik wil de mensen die dit in hun hoofd halen niet eens begrijpen. Dit is gewoon een kwestie van inhaligheid en de thrill van het stelen ofzo. Maar goed, we hadden dus snel een nieuw raam nodig en moesten dus glas bestellen. glas bestellen was zo gedaan via de site glasgigant.nl. Een site, bedrijf die gespecialiseerd is in glas en alles wat hiermee te maken heeft dus glas bestellen was erg makkelijk kan ik u vertellen. Ze verkopen enkel, dubbel en triple glas. Maar ook voorzetramen, spiegels en wanden, interieurbeglazing en materialen en roosters. Alles dus wat met glas en glas bestellen te maken heeft. Ze leveren gratis op locatie, dat was fijn want we hadden natuurlijk aardig wat kosten ondanks de verzekering. U kunt zelf de afleverdatum kiezen, u kunt veilig achteraf betalen mocht u voor deze keuze gaan en ze bieden een gratis productie op maat vanaf 350 euro. Ze leveren snel vanaf 3 werkdagen en als het niet goed is heeft u er gewoon garantie op zitten en kunt u kosteloos nieuw glas bestellen. Dat is nog eens mooi vonden wij en we zijn er dan ook helemaal voor gegaan en zijn bij dit bedrijf het glas gaan bestellen. We zijn natuurlijk voor triple glas gegaan want we wilden wel de beste bescherming deze keer en blijkbaar was dubbel glas gewoon niet goed genoeg. Helaas, maar het is niet anders. U kunt met ze bellen of mailen als u vragen heeft over de bestelling of de levering. Ze hebben ook een livechat, zo krijgt u direct iemand om mee te praten. Klantbeoordelingen staan op de site en ze hebben een leuk spaarprogramma, hierover meer op de site uiteraard. De veel gestelde vragen staan vermeld en alles over retourneren en klachten.

Moet u ook glas bestellen?

Dan raad ik met een warm hart dit bedrijf aan, echt een bedrijf dat weet wat het doet en die de juiste specialiteit in huis heeft. Wij zijn erg tevreden met het glas dat we hebben besteld, het raam is weer als nieuw en de zaak ziet er weer tiptop uit. We zijn zeer tevreden over de service van het bedrijf en de professionaliteit waar ze mee te werk zijn gegaan, wat wilt een mens nog meer toch?

Wilt u meer weten over dit bedrijf?

Kijk dan eens op de site wat ze te bieden hebben, want:

  • Ze verkopen diverse soorten glas
  • Ze verkopen alles wat erbij hoort
  • Ze leveren snel en zijn professioneel

Dus als u ook glas nodig heeft dan zou ik het zeker aanraden om het bij dit bedrijf te kopen, u zult hier zeker geen spijt van krijgen, geloof me!