Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Woning ontruiming

ontuimingen

Bij de ontruiming van een huis komt veel kijken. Het neemt veel tijd in beslag. Niet alleen met het daadwerkelijk ontruimen, maar ook met alles er omheen. Een onmogelijke taak om dit alleen te doen. Daarom kan je er beter iemand voor inschakelen die de woning voor je kan ontruimen, en alles wat erbij komt kan organiseren. Een bedrijf die hier veel ervaring en verstand van heeft. De naam van dit bedrijf is Wovia ontruimingen.

verhuizen

Bewaren of niet

Het ontruimen van een woning is meer dan de hele inboedel in een bus laden en ergens naartoe verplaatsen.Vaak heeft de bewoner van de betreffende woning geen keuze en moet noodgedwongen verhuizen. Soms is een bewoner overleden en dan moet een woning leeg gehaald worden. Dat is normaal een taak voor de nabestaande maar die hebben al genoeg om te regelen. 

Meubels, ornamenten, en andere spullen hebben vaak een grote waarde. Als het al niet emotioneel is, dan is het wel financieel een zeer lastige kwestie om dit allemaal uit te gaan zoeken.. Er zijn vast spullen die je absoluut wil bewaren omdat je er een sterke band mee hebt, denk aan een schilderij dat altijd boven de eettafel heeft gehangen, of de kast die al jaren in de familie zit. Al heb je ook tal van spullen waar je niets mee hebt,maar die wel wat kunnen opleveren. Een extra vriezer bijvoorbeeld, of een bank die nog goed is. Dit soort spullen kan je verkopen en een tweede leven geven. 

Ontruiming

Alles geregeld

Als het moment daar is waarop de woning wordt ontruimd, dan wil je dat al die zaken op orde zijn. Maar dat kan je allemaal met een gerust hart overlaten aan Wovia woningontruiming.