Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Zo simpel kan het zijn: webbouwen aan de keukentafel

webbouwen aan de keukentafel

Wanneer je denkt aan het bouwen van een website, denk je misschien al snel aan coderingen en veel data. Ik kon zonder technische ervaringen mijn eigen webbouwen aan de keukentafel! Dit technische gedeelte is namelijk niet voor alle mensen weggelegd, maar gelukkig is er ook een simpelere optie. Ik heb hier persoonlijk gebruik van gemaakt, toen ik voor mijn bedrijfje mijn eigen website wilde opzetten. Hierbij hoefde ik geen grote coderingen te gebruiken, maar kon ik in een paar simpele stappen aan een mooi design bouwen voor mijn website. Het proces is leuk, biedt veel mogelijkheden en is simpel te begrijpen. Op deze manier kon ik vanuit mijn eigen huis een mooi platform maken! 

webbouwen aan de keukentafel

Zelf beslissen of uitbesteden 

Toen ik mijn eigen website wilde bouwen kon ik kiezen uit of ik deze zelf wilde maken of voor uitbesteding. Het platform biedt expertise en ervaring, maar toch heb ik gekozen om het bouwen van mijn website in eigen beheer te houden. Zo kon ik goed rekening houden met mijn eigen huisstijl en kleuren. Ik had namelijk van tevoren al een aardig goed idee hoe ik de website wilde vormgeven. Heb je geen idee hoe je dit proces moet aanpakken of wil je je laten verrassen door de mogelijkheden? Dan kun je er ook voor kiezen om het maken van je website uit te besteden. Het platform heeft veel ervaring met het bouwen van een effectieve website, het wordt dus hoe dan ook een succes. Webbouwen aan de keukentafel, simpel en naar je eigen stijl, vanuit je eigen huis!

Uniek en snelle aanpassingen 

Het fijne aan het bouwen van mijn website vond ik dat ik een unieke website kon bouwen. Alles wat ik vooraf had bedacht kon ik doorvoeren in het ontwerp. Op deze manier past de website volledig bij mijn bedrijf. Ook kan ik aanpassingen die ik na afloop had bedacht snel doorvoeren. Doordat je je website in eigen beheer hebt, kun je alles zelf bepalen. Wil je dit ook voor jouw bedrijf? Of wil je liever het ontwerp uitbesteden? Denk na over je ideeën en huisstijl en ga aan de slag!