Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Zoekt u een mooie gekleurde kast?

Mijn man en ik hebben drie kinderen. De jongste, Eefje, heeft sinds een paar weken geen ledikant meer maar een peuterbedje. Ze werd steeds groter en het was voor ons steeds lastiger om haar op bed te leggen omdat ze steeds meer een eigen willetje krijgt. Van vrienden van ons kregen wij de tip om een matrasje voor haar op de grond te leggen. Op die manier kan ze gewoon zelf uit en in bed kruipen. Hierdoor heeft ze veel bewegingsvrijheid en zal ze niet snel meer gaan jammeren omdat ze een opgesloten gevoel heeft. Wel zei hij dat dit de eerste weken erg lastig voor ons zou worden. Als Eefje eenmaal door zou hebben dat ze makkelijk naar ons bed toe kan lopen dan zal ze die kans de eerste keren zeker gaan grijpen. Toch heeft het op lange termijn veel voordelen. Nu we dit een paar weken hebben uitgeprobeerd merken we dat Eefje ons ’s nachts niet meer wakker huilt omdat wakker is geworden. We zagen nu op de babyfoon dat zodra het meisje ’s nachts wakker wordt, ze een paar rondjes loopt in haar kamertje en vervolgens met een van haar knuffels weer in bed gaat liggen. Het gaat dus super goed op deze manier. En als beloning voor de goede nachten wilden mijn man en ik graag met haar haar kamer gaan veranderen. Eefje mocht hierom zelf een kleur uit kiezen die ze het liefste op de muur wilde hebben. Ze koos voor roze, en wij hebben toen gekozen voor een hele lichte roze kleur. Ook wilde Eefje graag een gekleurde kast. Ze heeft tot op heden nog de commode en haar kleding ligt in deze laden bewaard. Omdat ze graag een gekleurde kast wilde hebben ben ik gaan zoeken op het internet. Ik ben zo uiteindelijk uitgekomen bij de website kastinkleur.nl. Hier hebben ze heel veel verschillende soorten en maten kasten. We hebben degene die Eefje het mooiste vond gelijk besteld.

Mooie gekleurde kast voor op kinderkamer

Op de site van kastinkleur.nl is veel keuze in kasten. Omdat wij opzoek waren naar een gekleurde kast was dit dan ook de ideale website voor ons. We hebben samen met Eefje een mooie dieprode kast uitgezocht en deze gelijk besteld. Wat erg fijn was is dat het niet lang duurde voordat de kast arriveerde. Eefje was erg enthousiast en haar mooie nieuwe kamer is nu helemaal af.

Fijne website met veel keuze

Omdat mijn man en ik wel graag wilden dat de kast nog enigszins mooi zou staan bij de lichtroze muur die Eefje in haar kamer heeft, hebben we Eefje alleen de kasten laten zien die hier qua kleur goed bij pasten. Op die manier had zij nog heel veel keuze maar hadden wij ook nog vinger in de pap. Wij zijn in elk geval heel erg blij met onze aankoop. Bent u nou ook op zoek naar een gekleurde kast? Dan raad ik u aan om;

  • Deze site op te zoeken op het internet
  • De verschillende kasten eens te bekijken
  • En de kast die u het mooiste vind uiteraard te bestellen!

Ik hoop dat er iets moois voor u tussen zit.