Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Zonnepanelen aanschaffen bij AliusEnergy

Aangezien we erg verveeld zitten met de vervuiling van het milieu en onze leefomgeving, hebben we ervoor gekozen zonnepanelen te installeren op ons huis. Vandaar dat we ook op zoek zijn gegaan naar een partij die ons die oplossingen kon bieden.

Onze partner in zonnepanelen

De oplossingen voor onze zonnepanelen-wens hebben we uiteindelijk gevonden bij AliusEnergy. Alius biedt meerdere oplossing wat betreft energie in de woning of je bedrijf. Een onderdeel van AliusEnergy betreft AliusSolar. Ze hebben een ruim aanbod aan kwalitatieve zonnepanelen, waardoor je zeker kan vinden waarnaar je op zoek bent. Er zijn vrij veel merken bij hen te vinden, alsook kan je de keuze maken tussen verschillende achterliggende technologieën.

Zo hebben ook wij de perfecte zonnepanelen leverancier via AliusEnergy kunnen vinden. Ze zijn nu al een tijdje operationeel bij ons en we zijn er nog steeds tevreden over. We zijn vastberaden dat we de goede keuze gemaakt hebben om met AliusEnergy in zee te gaan.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk nog een aantal zonnepanelen laten bijplaatsen. Hoogstwaarschijnlijk zullen we dat ook via hen doen. Ze hebben ons namelijk een onberispelijke service kunnen bieden, ook de service na verkoop is zeer goed. Bij vragen kunnen we steeds bij hen terecht, ook is er een goede garantie verbonden aan de zonnepanelen die we gekozen hebben.